Limfjords Porter
Porter från danska Thisted Brygghus och enligt etiketten inte bara en porter utan också en dubbelbrun Stout! Dubbelbrun är ju
Läs merPorter från danska Thisted Brygghus och enligt etiketten inte bara en porter utan också en dubbelbrun Stout! Dubbelbrun är ju
Läs merLäste om denna stout som är lagrad på bourbonfat och dessutom skulle innehålla chili, lät mycket intressant samt har prövat
Läs merEn dussinporter från det skitnödiga kanadensiska bryggeriet Collective Arts, vars gimick är att låta olika konstnärer designa deras förpackningar. Gäsp…
Läs merDet här är allt man kan önska sig av en riktig stout såhär års. Stark så det värmer ända ned
Läs merJag vet inte om det beror på att det var ganska länge sen jag drack en porter, på grund av
Läs merEtt samarbete, eller vad det nu är, mellan Guiness och Timmermans. Enligt etiketten har man blandat Guiness Stout med Timmermanns
Läs merEn frossa i rostat, bränt och samtidigt torrt. Eller iallafall en känsla av torrt. En stout är ju i själva
Läs merStout med liten sötma vilket påverkar fylligheten negativt, blir nästan lite surt i smaken och som sagt lite tunt mot
Läs mer”Barrel aged for 420 days” står det på förpackningen. 420 dagar på Amerikanska burbonfat. Kan man vara säker på det?
Läs merEn riktig boxarstout med ordentligt tryck inte minst i fråga om alkohol (12,4%). Lagrad på ekfat sedan tidernas begynnelse (2019).
Läs merStout har väl inte tidigare varit Stigbergets främsta trumfkort i floden av fantastiska produkter i den kategorin. Nu tillsammans med
Läs merKolsvart Imperial Stout på 10,5% med väldigt mycket kolsyra, vilket gör den i mitt tycke en aning mer lättdrucken än
Läs merHelsinge Ångbryggeris olika ölsorter brukar inte ha någon gimmick typ semmelsmak eller lakritskokosgrapevanilj. I stället brygger dom extra god öl
Läs merSom med nästan all amerikansk så kallad mikrobryggeri bryggd öl är det lite känslan av kejsarens nya kläder, när jag
Läs merStout med kraftig chokladsmak och en touch av vanilj, ganska sött till en början . I eftersmaken kommer kanelen fram
Läs merFör inte allt för många år sedan hade man höjt lite på ögonbrynen om en lakritsporter serverats, nu känns det
Läs merDen smakar som den heter, om den nu heter det jag tror, choklad och apelsin. Mer åt mörk lite bitter
Läs merEn porter bryggd med been geeks choklad, om det nu gör någon skillnad, som smakar riktigt mycket kaffe och choklad.
Läs mer