Woozy Garage Beer Co/ Stigbergets

En otroligt fruktig DIPA som är frukten av ett spännande samarbete mellan för mig ett helt okänt bryggeri i Spanien ( värt att kolla upp övrigt sortiment om det är möjligt här i Sverige ) och mitt favoritbryggeri Stigbergets i Göteborg. Smaken som dyker upp vid första klunken får mig att direkt tänka på persika, har aldrig hänt mig tidigare. Eftersmaken domineras av fruktighet och inte beska som det brukar vara med Dipor. Priset är ” svettigt ” 59:90 för 440ml men ändå värt att åtminstone pröva en gång, jag ger den 9 i betyg trots priset. Alkoholhalten är 8,5% så den känns.

En reaktion till “Woozy Garage Beer Co/ Stigbergets

  • augusti 16, 2018 kl. 4:06 e m
    Permalink

    9? Jag tror du är partisk här! Dyrkar Stigberget och allt de släpper..

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: