Trainstation Brewery, Off The Rails, Swedish Pale Ale.

Jag vet inte om det är att man har blivit förstörd av IPA-floden som fortsätter och välla in över landet. Besksmockor med eftersmak som hänger i en halv livstid. Med det intrycket invant sedan en tid tog jag mig nu alltså an denna Ale som egentligen förstås inte ska jämföras med en IPA. Det här rör ju sig den trevliga bristvaran, helt vanlig Ale. Icke desto mindre hade jag nog förväntat mig en mer ihållande eftersmak i synnerhet. För själva smaken är det inget fel på alls. Den är rätt angenäm. Lite lågmäld men ändå påtaglig beska. Kort eftersmak.

Kan tänka mig att den fungerar utmärkt till mat eller som törstsläckare en ljummen sommarkväll. 4,7% och 23,90:- på Systembolaget.

Betyget blir: 5,5.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: