Newcastle Brown Ale

När jag spelade badminton häromdagen såg jag en spelare med en sliten gammal T-shirt med Newcastle Brown Ale loggan på. Jag kom då på att jag inte druckit en sån på säkert 15 år och bestämde mig för att det var dags igen. Tydligen har det hänt en hel del sen senast, uppköpta av Heineken, nedlagd orginalfabrik, produktionen flyttad till Holland, ändrat recept m.m. Jag minns det som att det inte var en av mina favoriter förut, men att den ofta beställdes ändå eftersom den var enda alternativet till Kopparbergs eller något liknande. Jag tycker i alla fall att det är en helt okej öl. Väldigt lite beska, en aning söt, lättdrucken Ale. Ingen som helst aning om den försämrats av de senaste årens förändringar, men gissningsvis har den det. 6 i betyg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: