Mikkeller Hotel Henri

Mikkeller Hotel Henri, saisonöl som smakar mycket jäst och underligt nog en ganska tydlig spritighet, trots bara 6,9 procent. Jag tycker om både jästsmak och spritighet så mig passar den bra. När jag druckit några klunkar känns det som en lite kvalmigt unken bismak som dröjer sig kvar oerhört länge. Tveksamt om jag tycker om det men det kanske andra gillar. Bortsett från bismaken så är det en ganska läskande dryck som passar bra nu i början av våren. 5 i betyg.

4 reaktioner till “Mikkeller Hotel Henri

 • april 12, 2018 kl. 2:38 e m
  Permalink

  Tyckte den drog åt trappist och suröls hållet, blev väldigt besviken på Mikkeller. Hade gett ännu lägre betyg än vad du gjorde typ 3,5.

  Svar
 • april 15, 2018 kl. 4:02 f m
  Permalink

  Nej ganska konstig recension jag skrev. Ville inte vara så negativ som jag brukar tror jag. Näst intill odrickbar.

  Svar
 • april 21, 2018 kl. 7:01 f m
  Permalink

  Men ganska ball etikett!

  Svar
 • april 21, 2018 kl. 5:08 e m
  Permalink

  Ja! Vett och etikett är viktigt!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: