Jacobsen Golden Naked Christmas Ale

Ytterligare ett kärt återseende, denna julöl har jag haft på julbordet varje jul sedan jag upptäckte för många år sedan. Håller klassen år från år, rikligt med julsmaker men inte för tung så att du blir mätt av ölen utan passar perfekt till julmaten och nubben. Nu har jag hittat mina två julöl de blir samma som förra året. Se Oppigårds Winter Ale. Betyget på denna blir 8.

2 reaktioner till “Jacobsen Golden Naked Christmas Ale

 • november 12, 2017 kl. 9:07 e m
  Permalink

  Då så! Denna blir min också! Blir väl som vanligt huggsexa på Systembolaget..

  Svar
 • december 22, 2018 kl. 9:45 f m
  Permalink

  Tyckte denna var en besvikelse i år. Antingen har man förstört sig med alla kraftiga stoutar och IPor eller så är den faktiskt mer fadd än tidigare. Jag tar nåt annat till julbordet denna gång.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: