Innis & Gunn, Mika’s Choice

En stoutig Stout från Innis & Gunn. Doftar riktigt mycket kaffe initialt. En doft som senare övergår i en ton av kaffelikör, Kahlua. Typ. Det kanske låter som inledningen på en sågning men så är inte fallet med den här. I&Gs karaktäristiska, mjuka lite söta touche från lagringen på bourbonfat som går igen i det mesta de gör, ligger här som ett tryggt landmärke i bakgrunden. I kombination med den rikligt Kaffe-Iga fronten och Mika Jeppsson från Sölvesborgs fina idé att toppa med Jalapeno som en snärt i eftersmaken gör den här drycken till en riktigt trevlig höstrusksdryck. 8% värmer också gott som grädde på moset. Det närmar sig 9 betygsmässigt, men Landar ändå på 8,5 i slutändan.

Mycker bra!

3 reaktioner till “Innis & Gunn, Mika’s Choice

 • oktober 10, 2017 kl. 5:16 f m
  Permalink

  Är det inte lite minus på den larviga kartongen som följer med, som om det inte är öl utan någonting finare. Jag har svårt för det, men den är god.

  Svar
  • oktober 10, 2017 kl. 9:03 f m
   Permalink

   Nej då. Inte larvigt Tack vare den så finns det ytor på förpackningen att berätta historien om hur ölet kom till och det vill man ju veta!

   Svar
 • oktober 14, 2017 kl. 6:02 e m
  Permalink

  Din beskrivning är klockren. Älskar den den peppriga eftersmaken som sitter kvar hur länge som helst. Synd bara att det släpptes endast 10 000 flaskor i Sverige. Hoppas att Innis & Gunn frångår sina vanor och lägger i denna sitt ordinarie sortiment.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: