Bröderna Bommen Syster VE.R.A

Bröderna Bommen har alltså bryggt en vete IPA med aprikos och den Nya Zeeländska humlen Rakau. Jag känner av en svag nyans av aprikos och en känsla av lite trögflytande tjockhet som gifter sig väl med den lagoma lite mjuka beskan från humlen. Jag blir förvånad över hur god jag tycker den är. Faktiskt en av de godare mikrobryggeribrygda ölen  jag druckit. Kan tänka mig att den är ännu godare framåt vårkanten då solen kommer fram. 7 i betyg men det kan vara i snålaste laget.

2 reaktioner till “Bröderna Bommen Syster VE.R.A

 • januari 23, 2018 kl. 7:41 e m
  Permalink

  Ser fantastiskt ut i glaset!

  Svar
 • januari 27, 2018 kl. 9:09 e m
  Permalink

  Ja, jag är imponerad av bröderna bommen hittills. Prova om du kommer över någon.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: