Anchor Brewing Christmas Happy New Year 2017

Anchor Brewings julöl verkar byta namn lite då och då. Jag har ingen aning om det är samma recept år efter år eller,om dom ändrar någonting. Smakar som en mörk väldigt söt öl med svag nyans av rostad malt. Ganska kort eftersmak och jag tycker den nästan ger ett lite vattnigt intryck. 6,7 procent vilket är mycket mer än det smakar. Hade kunnat ta miste på den och trott att det var en folköl. 3 i betyg.

2 reaktioner till “Anchor Brewing Christmas Happy New Year 2017

 • december 5, 2017 kl. 7:05 e m
  Permalink

  Jag är inte förvånad över ditt betyg, har smakat några olika öl från Anchor Brewing men alltid blivit besviken.

  Svar
 • december 5, 2017 kl. 10:12 e m
  Permalink

  Jag har för mig att jag brukade tycka om deras julöl på 90- talet men nu känns den ju helt meningslös.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: